ijvr-squad


Individually we are one drop. But together we are an ocean.

Wij zoeken jou! ijvr Heeft mooie idealen en producten, maar waar zouden we zijn zonder inspirerende, en ondernemende mensen die ons helpen uitdragen waar we voor staan: een maatschappij waar je jezelf mag zijn en niet bang hoeft te zijn wat anderen daarvan vinden. Waar je beoordeeld wordt op wie je bent, wat je kunt en wat je doet en niet op je uiterlijk of afkomst. Een maatschappij die jou vertelt dat je genoeg bent, dat je er mag zijn en dat je erbij hoort. Een maatschappij die niemand buitensluit. We kunnen dit niet alleen, daarvoor hebben we jou nodig.

#ijvrsquad
Iedereen die ons shirt draagt, of onze andere items draagt en gebruikt, maakt deel uit van het ijvr-squad. Dat is een gegeven en daar hoef je helemaal niets voor te doen. Veel modemerken bouwen aan een reputatie van exclusiviteit, maar wij willen precies het tegenovergestelde bereiken. Inclusiviteit is waar wij naar streven. Jij hoort erbij. Of dat actief of passief is, dat mag je zelf bepalen.

Door #ijvrsquad te gebruiken in je social media posts, maak je kans op een feature op het officiële ijvr-account. Maar er is meer. We willen onze website en social media niet vullen met foto’s van modellen die we ingehuurd hebben. We willen juist dat het gezicht van ons merk bepaald wordt door de mensen die onze shirts en accessoires met overtuiging dragen en gebruiken.

Regelmatig zullen we oproepen doen, waarbij mensen uit ons squad zich kunnen aanmelden om het gezicht van ijvr te worden en daarbij zichzelf en hun eigen talenten op een leuke manier te presenteren. Zo kunnen we meer diversiteit laten zien, bijdragen aan een gevoel van body-positivity en een open samenleving waar voor iedereen plek is.
Kom jij er ook bij? Het is hier leuk.

Onze webshop is tijdelijk gesloten. Wij blijven actief via onze website en social media.