Online pubquiz met 100 vragen over de mooiste liefdesverhalen aller tijden.

Speel de quiz online of offline, alleen of in groepsverband met vrienden, familie of collega’s!

Deze online Love Story pubquiz staat garant voor een paar uurtjes gezelligheid met vrienden, familie of collega’s, maar is ook heel leuk om alleen te spelen. Every story is a love story wordt weleens gezegd. En dat is waar deze quiz om draait. Ben jij ook dol op romantische films en hartveroverende romans? Denk je dat je een echte kenner bent op het gebied van het romantische genre? Dan is dit de quiz voor jou! De grote IJVR Love Story Quiz.

Wat krijg ik?

De quiz bestaat uit honderd vragen over de beste liefdesverhalen aller tijden, verdeeld over tien verschillende categorieën zoals Klassiekers, Boek(verfilmingen), Vintage Love, Young Love, Science Fiction en Televisieseries. Je ontvangt een handboek met spelinstructie en de quizvragen. De Gids met Alle Antwoorden (op de quizvragen dan, hè!). Templates voor het invullen van je antwoorden die je zelf kunt printen en bestel je vóór 14 februari? Dan geven wij je de bonusronde Nederlandse Liefde cadeau!

Actie!

De prijs van de quiz is €9,95 en als je nu bestelt, ontvang je een extra bonusronde met 10 leuke vragen over de mooiste Nederlandse liefdesverhalen.

Hoe werkt het?

De online love story pubquiz is een digitaal product in pdf-formaat. Als je het via onze webshop bestelt, ontvang je de quiz direct als download in je inbox. Je kunt dus meteen aan de slag! Je kunt de quiz heel goed alleen spelen om te testen of een échte kenner bent. Speel je de quiz met vrienden, familie of collega’s, dan treedt één persoon op als Quizmaster. De Quizmaster kan gewoon meespelen, want de antwoorden staan in een aparte gids. Ook is er een instructie bijgeleverd met tips voor de Quizmaster. Maak teams of speel individueel tegen elkaar. Je kunt de quiz ook heel goed online spelen via Zoom of een soortgelijke dienst.

Meer weten?

Leuk zo’n online pubquiz, maar misschien weet je nog niet helemaal wat je ervan moet verwachten. Geen probleem! De eerste spelronde krijg je van ons cadeau. We hebben een bonusronde gemaakt die je helemaal gratis mag spelen. Klik op de button hieronder, laat je e-mailadres achter en je ontvangt direct een complete spelronde in je inbox. Tien vragen en antwoorden, één uit elke categorie, die niet in de complete quiz zitten (als je de quiz bestelt, krijg je dus nog steeds 100 gloednieuwe vragen) maar die je wel een goed idee geven van wat je kunt verwachten.

Denk je dat je alles weet over dit genre? Think again! Zelfs de meest doorgewinterde feelgood-fan zal deze quiz een uitdaging vinden. Wie weet ontdek je nog een paar pareltjes om te lezen of kijken!