Over ijvr

ij·ver (de; m; zelfst.naamw.): serieuze aandacht, inzet, vlijt, werkzame toewijding.

Met ijvr in het leven staan, betekent je inzetten. Je doelen kunnen nog zo groot of klein zijn, maar je ergens voor inzetten, geeft altijd voldoening. Wij zijn Chantal en Priscilla van Gastel. We noemen onszelf entrepresoeurs: we schrijven en ondernemen samen. Uit onze eigen drang naar creativiteit en idealisme is ijvr ontstaan. Een lifestylemerk en inspiratieplatform ineen.

Creativiteit

Al sinds onze jeugd vormt creativiteit een rode draad in onze levens, maar de gedachte dat we daarmee iets belangrijks in handen hadden, kwam amper in ons op. We leerden op veilig spelen en maakten allebei studiekeuzes op basis van praktische overwegingen, met als resultaat dat we ons tien jaar later doodongelukkig voelden en volkomen vastgelopen waren in wat we deden. Met ons is het gelukkig goed gekomen. Maar wat was het fijn geweest als er destijds een platform zoals ijvr geweest was.

Idealen

Gelukkig is het nu zover. Met ijvr hebben we een creatief bolwerk willen scheppen waar we tevens onze idealen kunnen uitdragen. Zo zijn de vier pijlers ontstaan: creëren, expressie, verbinden en respect. Het uitdragen maken we in letterlijke zin mogelijk via de producten in onze webshop, die allemaal duurzaam en verantwoord tot stand komen en symbool staan voor een of meer van onze pijlers.

De muur doorbreken

Onze eigen weg naar creatief werken en leven was lang en vol obstakels. Soms gaan dingen mis, loop je tegen een muur aan en weet je niet hoe je verder moet. Maar die muren hebben een reden. Ze helpen je inzien hoe graag je iets wilt bereiken. Ben je bereid het nog eens te proberen? Nog harder te werken?
Dat is ijvr; het overwinnen van obstakels en het doorbreken van de muren die je tegenhouden. Net een stapje verder gaan, ergens voor willen knokken, iets over hebben voor jezelf en anderen. Hier bieden we een plek voor de kunstenaars, de makers, de doeners, de denkers, de bouwers. En voor iedereen die bereid is met een open blik naar de wereld te kijken. We hopen dat het een plek is waar je je thuis zult voelen en waar we je tegelijkertijd kunnen uitdagen om meer uit jezelf te halen. Welkom bij ijvr. Fijn dat je er bent.

Liefs,
Chantal en Priscilla.

Portret van Chantal en Priscilla van Gastel, de oprichters van ijvr, met de Grote Kerk van Breda op de achtergrond.

Chantal en Priscilla van Gastel – entrepresoeurs

Fotocredits: Evelien Oerlemans

Onze webshop is tijdelijk gesloten. Wij blijven actief via onze website en social media.