De limited edition Fashion Totebag van ijvr met op de achtergrond streetart in felle kleuren.

Pre-order actie, shop open!

Vandaag opent de webshop van ijvr zijn deuren en wij gaan meteen goed van start met een mooie pre-order actie. Niet alleen vieren wij vandaag de lancering van onze shop, ook is het Internationale Vrouwendag. Dat vraagt om iets bijzonders.

Pre-order vóór 25 maart

Vanaf vandaag kun je de artikelen in onze webshop pre-orderen. Dat betekent dat jij straks als eerste je shirt of totebag in huis hebt. Op het moment dat wij de artikelen op voorraad hebben, pakken we ze met zorg voor je in en komen ze naar je toe. Wij streven ernaar te gaan verzenden vanaf 25 maart, maar het loont om nu al te bestellen. Zo weet je zeker dat je niet naast de hardlopers in onze shop grijpt, én we belonen de snelle bestellers met iets heel leuks.

Fashion Tote cadeau

Speciaal voor deze gelegenheid maakte Priscilla van Gastel een illustratie voor een limited edition totebag. De eerste 100 pre-orders krijgen deze totebag t.w.v. € 14,99 bij aankoop van een shirt cadeau. (Je krijgt dan 1 gratis totebag per bestelling.)
Deze tas is in beperkte oplage voor de lancering van ijvr en Internationale Vrouwendag gedrukt. Een echt collector’s item dus. Wij zijn er al helemaal verliefd op. Get yours now and join the ijvr-squad!