Visie

IJVR is de mindset van mensen met een creatieve visie. Alles wat wij doen valt onder een of meer van deze vier pijlers.

Creëren

Without art we’re not human.
-Augustín Fuentes
Creativiteit is overal. Kunst is overal. Denk er maar eens over na: het menselijk voorstellingsvermogen is iets unieks wat niet voorkomt bij andere levende wezens. Wij hebben het vermogen om te zien wat (nog) niet is. We kunnen dromen van een betere toekomst, en nog beter: we kunnen deze dromen waarmaken. Iets maken van niets vraagt om lef. Durf jij?

Expressie

Courage starts with showing up and letting ourselves be seen. -Brené Brown
Misschien heb je je altijd anders gevoeld en je best gedaan dat te verstoppen onder een laagje vernis, om erbij te horen, geaccepteerd te worden. Maar pas als je uit je eigen schaduw durft te stappen, kun je echt je vleugels uitslaan. Om succesvol te zijn in wat je doet, zul je met je werk naar buiten moeten treden. Dus doe het! Maak je kunst en laat het zien!

Verbinden

Individually, we are one drop. Together, we are an ocean. -Ryunosuke Satoro
Samen kunnen we meer bereiken. Samen is leuker. Het pad van creativiteit kiezen, betekent afwijken van wat de meeste mensen doen. Maar dat betekent niet dat je de enige bent die dat pad bewandelt. Op ijvr.nl lees je de verhalen van andere creative minds, die werk maken van hun passie. En in onze shop vind je mooie limited edition-items die in samenwerking met kunstenaars, illustratoren, of ontwerpers tot stand komen. Support and be supported.

Respect

The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. -Robert Swan
Het is tijd om ons bewust te worden van de impact die we hebben, en hoe we dingen beter kunnen doen. Bij IJVR sluiten we niet onze ogen voor de effecten van het maakproces van producten. We maken mooie dingen, waarvan we weten dat ze met respect voor milieu, dier en mens tot stand gekomen zijn. Bij onze productbeschrijvingen delen we altijd informatie over het maakproces en de herkomst. Meer over duurzaamheid in onze onderneming lees je hier.