Vier pijlers

Creëren

ijvr ademt creativiteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het creëren van persoonlijke kansen, het scheppen van kunst, het opvoeden en onderwijzen van kinderen, het oplossen van wetenschappelijke vraagstukken, het bouwen van een boekenkast óf het bouwen van een betere wereld.
Iets maken van niets vraagt om lef. ijvr staat voor de drive, passie en toewijding die nodig is om het beste en mooiste uit jezelf te halen en dat te laten zien aan de wereld.

Expressie

Succes gaat gepaard met je onderscheiden. Datgene wat jou uniek maakt, is hetgeen je in staat stelt om uit te blinken. Toch legt de maatschappij je in het dagelijks leven vooral op dat het beter is om je aan te passen. Dat je je moet schamen voor alles waarin je anders bent dan anderen. En dat terwijl juist daar je grootste kracht kan liggen. Jezelf kennen en jezelf accepteren is de eerste stap om door de muren heen te breken die je de weg versperren. Of die nu door jezelf of van buitenaf opgeworpen worden.

Verbinden

Samen kunnen we meer bereiken. Daarom staat ijvr open voor samenwerkingen met mensen die onze waarden delen, en bedrijven die – net als wij – een duurzaam werkproces voeren. Daarnaast werken we aan limited edition-items die in samenwerking met kunstenaars, illustratoren, of ontwerpers tot stand komen.
Ook ons t-shirt staat symbool voor verbinding. Door het te dragen, hoor je bij het ijvr-squad en bepaal je mede het gezicht van ons merk. Op die manier willen we zoveel mogelijk verschillende mensen deel laten uitmaken van ijvr.

Respect

Bewustzijn is niet saai. De aarde is er niet alleen voor de mensen; geen enkel wezen heeft meer of minder recht om hier te zijn. En een beetje aardig doen, is een kleine moeite.
ijvr vindt dat mooie dingen gemaakt mogen worden en dat zelfontplooiing belangrijk is, maar wel met respect naar alles en iedereen op deze wereld.
Conventies mogen doorbroken worden. Regels mogen ter discussie gesteld worden. Maar altijd op een doordachte manier.
Alles over onze manier van duurzaam ondernemen, lees je hier.

Onze webshop is tijdelijk gesloten. Wij blijven actief via onze website en social media.